marți, 2 octombrie 2007

'O SA FAC TOTUL SA INSCRIU!'


DORINTA Considerat cel mai în forma atacant al ros-albastrilor, Zaharia viseaza sa înscrie si în poarta “tunarilor”.


INTERVIU / DOREL ZAHARIA Inainte de partida cu Arsenal, atacantul spune ca e pregatit sa marcheze.

Jucatorul care a contribuit hotarâtor la calificarea Stelei în grupele celei mai importante competitii europene, înscriind doua goluri în preliminarii, a vorbit în exclusivitate pentru ProSport despre meciul extrem de important de azi cu Arsenal si despre posibilul sau debut în grupele Ligii Campionilor.

Dorel, visul tau a fost sa ajungi sa evoluezi în grupele Ligii Campionilor. Crezi ca vei fi lasat sa îti îndeplinesti acest vis?...

Sper sa debutez azi. Sunt foarte pregatit pentru asta si cred ca, daca vom munci, vom avea multe sanse sa facem un rezultat bun. Le promit celor care au încredere în mine ca, daca voi avea aceasta sansa, o sa dau totul pe teren si o sa fac totul sa-mi ajut echipa si sa înscriu!

Crezi ca poti mai mult decât ceea ce ai aratat pâna acum?

Bineînteles, si, daca mi se va da sansa, o voi arata.

Poate Steaua sa câstige cu Arsenal?

Da, poate învinge. E o echipa puternica, dar trebuie sa munceasca mai mult ca Arsenal. Bineînteles, cred ca si un egal ar multumi pe toata lumea, dar noi vom juca la victorie. La ei forta e formatia, toti sunt valorosi, dar acum s-a accidentat si Hleb... Au destui jucatori indisponibili, totusi nu sunt o echipa accesibila.

S-au întâmplat multe lucruri în ultimul timp, ai fost renegat, ai confirmat...

Da, asa este. Dar nu vreau sa vorbesc despre asta. A trecut. Important e ca patronul a spus ca e multumit de mine si o sa încerc sa nu-l dezamagesc. Ii multumesc pentru încrederea acordata.

De ce crezi ca nu se mai înghesuie spectatorii la meciurile Stelei? S-au împutinat suporterii echipei ros-albastre odata cu ultimele scandaluri?

Sincer, nu cred. Sunt convins ca se vor vinde toate tichetele pentru partida cu Arsenal în ziua meciului si o sa fie plin stadionul.

Carui antrenor îi datorezi cel mai mult în cariera?

Pai... sunt multi antrenori care m-au ajutat si nu vreau sa se supere niciunul. Sa fiu sincer, ascensiunea mea am avut-o cu Sabau. Când am plecat la Steaua, el a stiut ca eu voi face un pas înainte, dar si ca mi se va simti lipsa. Ma gândeam la Cupa UEFA cu Gloria, dar, din pacate, n-am putut sa-i ajut.