duminică, 30 septembrie 2007

HLEB, INCERT PENTRU MECIUL CU STEAUA


                          Alexander Hleb

ADVERSARI Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, echipa care o va întâlni pe Steaua, marti, în etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor, a declarat ca sansele ca Alexander Hleb sa evolueze în acea partida sunt mici. Bielorusul a fost lovit de Mark Noble, în jocul cu West Ham United, câstigat de ”tunari” cu 1-0, prin golul lui Van Persie.

”Mi s-a parut o lovitura foarte urâta. Daca i-ati vedea piciorul, v-ati speria. Este plin de vânatai de la genunchi în jos. Nu cred ca Alexander va juca marti, pentru ca nici nu poate calca bine în acest moment. Si Adebayor a fost lovit, dar sper ca va fi recuperat pâna la meciul cu Steaua”, a declarat tehnicianul francez.

Arsenal: 24. Almunia - 3. Sagna, 6. Senderos, 5. K. Toure, 22. Clichy - 4. Fabregas, 2. Diaby - 11. Van Persie (26. Bendtner '88), 13. Hleb (Eboue '31), 16. Flamini - 25. Adebayor (19. G. Silva '79). Antrenor: Arsene Wanger

S-AU VANDUT 8.500 DE PACHETE

DEZINTERES Fanii Stelei au achizitionat doar 8.500 de pachete pentru cele trei meciuri pe care le vor disputa ros-albastrii în Liga Campionilor, marti cu Arsenal, pe 7 noiembrie cu FC Sevilla si pe 27 noiembrie cu Slavia Praga. Azi, între orele 12:00 si 16:00, si mâine, între 12:00 - 20:00, suporterii pot achizitiona tichete doar pentru meciul cu "tunarii" lui Arsene Wenger, vânzarea pachetelor încetând ieri. Preturile biletelor pentru meciul cu Arsenal sunt: la peluze - 100 RON, tribuna a II-a - 200 RON, tribuna I - 300 RON, tribuna 0 - 400 RON si fotolii, 400 RON.

BECALI: "DUPA CE BAT PE ARSENAL, VA SPUN CE AM VISAT"


                             Gigi Becali

Conducatorii clubului FC Steaua s-au declarat optimisti inaintea meciului cu Arsenal pe care gruparea din Ghencea il va disputa marti seara de la ora 21:45, in cadrul grupei H a Ligii Campionilor.

Finanţatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali, a declarat duminica seara, pe Sport.ro, după meciul Steaua - FC Vaslui, incheiat cu scorul de 1-0, ca dupa ce va invinge pe Arsenal va dezvalui ce a visat si ca Dumnezeul il va ajuta sa castige, asa cum s-a intamplat si cu Valencia: "Sunt optimist pentru meciul cu Arsenal, pentru că atunci când toată lumea m-a atacat, cum a fost cu Valencia, atunci vine Dumnezeu să mă ajute. După ce-i bat pe Arsenal, vă spun exact ce am visat", a spus Becali.

Petre Marin nu este speriat si afirma ca important este ca jucatorii sa fie sanatosi pentru a putea sa se bata de la egal la egal cu englezii: "Şi ei au tot două picioare, şi noi de dorim să câştigăm, important e să fim sănătoşi şi să ne putem bate cu ei", a declarat fundasul Stelei.

Adrian Ilie spera ca Steaua sa repete meciul bun cu Vasluiul pentru a produce surpriza. "Dacă repetăm jocul de sambata în pase putem să facem o surpriză mare cu Arsena. Ei au mai pierdut si in fata echipelor mai slab cotate decat Steaua.", a spus Ilie.

Massimo Pedrazzini este multumit si are incredere in elevii sai: "Sunt multumit de meciul si de rezultatul cu FC Vaslui dar acum gandul ne sta doar la Arsenal si am incredere ca echipa va lupta marti", a spus tehnicianul italian.

Nu la fel de încrezator este si preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care s-a rezumat sa puncteze sec situatia din clasament a celor doua echipe: "Steaua nu e pe primul loc în Liga I, Arsenal e pe primul loc în Premier League", a spus Dragomir.

OVIDIU PETRE, FLUIERAT DE GALERIE

ATMOSFERA Suporterii l-au apostrofat pe fotbalistul despre care Ion Craciunescu a spus ca "l-a lucrat" pe Gica Hagi

Primul meci în Ghencea fara Hagi. Lume putina, atmosfera departe de ce era la jocurile precedente, când "Regele" statea pe banca.

De fapt, numele celui mai bun fotbalist român din toate timpurile s-a aflat pe buzele suporterilor stelisti pe parcursul celor 90 de minute, semn ca plecarea lui Hagi i-a ranit pe fanii bucurestenilor. Chiar daca a sosit în Ghencea ca rival, Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al Vasluiului, a fost primit cu aplauze. Lui Munti i-a fost scandat numele în semn de respect pentru perioada petrecuta în Ghencea. Daca un adversar, Munteanu, a fost încurajat, în schimb un stelist pare sa fi cazut definitiv în dizgratia galeriei ros-albastrilor. Este vorba de Ovidiu Petre. Lunganul mijlocas a fost luat în colimator de cei aflati în tribune înca înainte de a intra pe gazon, publicul huiduindu-l în momentul în care crainicul stadionului i-a pronuntat numele. Fotbalistul este considerat unul dintre contestatarii lui Gheorghe Hagi, lucru dezvaluit, nu demult, chiar de patronul Gigi Becali, dar si de Ion Craciunescu. Suporterii bucurestenilor nu l-au uitat aseara nici pe Dumitru Dragomir, presedintele LPF fiind înjurat copios întrucât a initiat legea antihuliganism.

Sunt dependenti de fazele fixe


GREOI Steaua se chinuie, iar victoria de aseara a venit numai datorita unui corner finalizat de un fundas

Jocul bun de la Bacau din Cupa României facut de Steaua nu a fost decât o pacaleala. Ros-albastrii sufera în continuare, iar plecarea lui Hagi n-a adus revirimentul asteptat.

Indiferent de cine a facut echipa, Pedrazzini sau Gigi Becali, Steaua s-a chinuit îngrozitor aseara. Dica a fost lasat pe banca de rezerve pentru a fi menajat în vederea meciului cu Arsenal, dar strategia a esuat pentru ca jocul încâlcit al ros-albastrilor avea nevoie de o minte sclipitoare. Pâna la intrarea lui Dica din minutul 35, Steaua nu si-a creat decât doua ocazii, un "cap" al lui Rada din 6 metri (12) si o "torpila" expediata de Zaharia si respinsa în corner de Haisan. FC Vaslui putea deschide scorul în minutul 34 la executia exceptionala a lui Gheorghiu. Fotbalistul echipei oaspete a sutat puternic de la 20 de metri, mingea lovind încheietura barelor. Odata cu intrarea lui Dica la mijlocul terenului, jocul ros-albastrilor a capatat logica. A fost de ajuns o pasa ingenioasa a decarului stelist pentru ca bucurestenii sa-si treaca în cont cea mai mare ocazie. Surdu a reluat cu capul, dar mingea a lovit bara laterala.

Gazdele au pus mai multa presiune în repriza a doua. Mai întâi, Dica a tras peste poarta de la 16 metri dintr-o pozitie ideala, apoi Banel Nicolita l-a pacalit cu o centrare cu efect pe portarul Haisan, care, cu un ultim efort, a reusit sa scoata balonul în corner. Surdu si-a încercat si el norocul cu un sut pe jos, din afara careului, dar mingea a trecut pe lânga poarta (62). Deschiderea scorului avea sa vina - oare pentru a câta oara? - dintr-o faza fixa. Banel a executat bine un corner de pe dreapta, iar Rada s-a înaltat si a lovit perfect mingea cu capul pentru a înscrie primul sau gol la Steaua. Gheata fusese sparta, dar elevii lui Pedrazzini tremura serios înaintea întâlnirii din Liga Campionilor cu Arsenal.

Nu prea am lasat Steaua sa ajunga la poarta noastra. Dupa pauza, temerea jucatorilor mei a fost inexplicabila. I-am atentionat ca Steaua speculeaza fiecare faza fixa. O neglijenta de marcaj ne-a costat trei puncte
Dorinel Munteanu, antrenor FC Vaslui