duminică, 30 septembrie 2007

BECALI: "DUPA CE BAT PE ARSENAL, VA SPUN CE AM VISAT"


                             Gigi Becali

Conducatorii clubului FC Steaua s-au declarat optimisti inaintea meciului cu Arsenal pe care gruparea din Ghencea il va disputa marti seara de la ora 21:45, in cadrul grupei H a Ligii Campionilor.

Finanţatorul "ros-albastrilor", Gigi Becali, a declarat duminica seara, pe Sport.ro, după meciul Steaua - FC Vaslui, incheiat cu scorul de 1-0, ca dupa ce va invinge pe Arsenal va dezvalui ce a visat si ca Dumnezeul il va ajuta sa castige, asa cum s-a intamplat si cu Valencia: "Sunt optimist pentru meciul cu Arsenal, pentru că atunci când toată lumea m-a atacat, cum a fost cu Valencia, atunci vine Dumnezeu să mă ajute. După ce-i bat pe Arsenal, vă spun exact ce am visat", a spus Becali.

Petre Marin nu este speriat si afirma ca important este ca jucatorii sa fie sanatosi pentru a putea sa se bata de la egal la egal cu englezii: "Şi ei au tot două picioare, şi noi de dorim să câştigăm, important e să fim sănătoşi şi să ne putem bate cu ei", a declarat fundasul Stelei.

Adrian Ilie spera ca Steaua sa repete meciul bun cu Vasluiul pentru a produce surpriza. "Dacă repetăm jocul de sambata în pase putem să facem o surpriză mare cu Arsena. Ei au mai pierdut si in fata echipelor mai slab cotate decat Steaua.", a spus Ilie.

Massimo Pedrazzini este multumit si are incredere in elevii sai: "Sunt multumit de meciul si de rezultatul cu FC Vaslui dar acum gandul ne sta doar la Arsenal si am incredere ca echipa va lupta marti", a spus tehnicianul italian.

Nu la fel de încrezator este si preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care s-a rezumat sa puncteze sec situatia din clasament a celor doua echipe: "Steaua nu e pe primul loc în Liga I, Arsenal e pe primul loc în Premier League", a spus Dragomir.

Niciun comentariu: