joi, 29 noiembrie 2007

LOVIN ESTE INCERT


                   OUT Accidentat în partida cu
                    Slavia, Lovin (în rosu) ar
                      putea fi apt abia pentru
                    restanta cu Gloria Bistrita

MENAJAT Mijlocasul Stelei nu s-a antrenat ieri si ar putea fi înlocuit pentru meciul de la Buzau cu Eric Bicfalvi.


Chiar daca programul echipei lui Marius Lacatus este extrem de încarcat în acest final de luna, oficialii echipei din Ghencea au declarat ca în meciul de mâine, cu Gloria Buzau, în echipa de start a Stelei vor exista doar mici modificari.

"In meciul de la Buzau se va alinia echipa cea mai buna. Totusi, poate vor exista mici schimbari, unii jucatori fiind obositi. Nu va gânditi ca vom baga pe teren rezerve, pentru ca acest lucru nu se va întâmpla. Poate vor intra fotbalisti gen Golanski si Badoi, care sunt de echipa nationala", a spus presedintele Valeriu Argaseala.

Altfel, la antrenamentul de ieri dupa-amiaza Florin Lovin nu s-a pregatit, mijlocasul Stelei suferind o accidentare la glezna în partida cu Slavia Praga. Cu toate acestea, "Ata" nu a fost nevoit sa faca un RMN, accidentarea nedovedindu-se foarte grava. In cazul în care nu va fi recuperat pâna la ora jocului cu Gloria Buzau, locul lui Lovin va fi luat pe teren de internationalul de tineret, Eric Bicfalvi.

Pe de alta parte, chestionat ieri în legatura cu partida de la Buzau, finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, considera ca Steaua nu are cum sa scape victoria. "Cum sa am eu emotii cu Gloria Buzau? Cum sa-mi dea mie gol aceasta formatie? Mergem la Buzau sa câstigam", a spus Gigi Becali.

LACATUS: "STEAUA JOACA DOAR PE TEREN"


Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu ia in seama comentariile ce se fac privind meciul de vineri de la Buzau, in compania echipei locale, Gloria.

"Nu vreau sa comentez lucrurile care se spun despre acest meci, asa s-a zis si la meciul cu Pandurii si ati vazut rezultatul (n.r. scor egal, 0-0). Cert este ca Steaua joaca pe teren si incearca sa castige prin fortele proprii" a declarat Lacatus. Acesta a continuat aratand ca pentru multi jucatori, partidele ce vor urma reprezinta o ultima sansa de a arata ca merita sa ramana la Steaua. "Cred ca jucatorii trebuie sa isi revina dupa meciurile din Liga. Urmeaza meciuri grele. Trebuie sa eliminam greselile si sa avem evolutii bune pe o perioada mai lunga. Sunt mici probleme de ordin medical, vom vedea maine daca vor putea fi recuperati, ma refer la Emeghara, Ovidiu Petre si Goian, sa speram ca vor fi apti de joc. In ceea ce il priveste pe Nicolita, azi i s-a scos fasa ghipsata si nu cred ca va fi apt de joc in partida cu Buzaul, si e posibil sa lipseasca si cu Bistrita. Este posibil sa il avem la dispozitie, in schimb, pe Lovin, care se simte mai bine. In cazul in care acest lucru nu se va petrece, jucatorii care ii vor inlocui pe cei absenti trebuie sa joace la acelasi nivel cu cei de pana acum. E o sansa si trebuie sa profite de ea. Trebuie sa demonstreze ca au valoare sa ramana in lotul Stelei" a spus tehnicianul.

Lacatus s-a referit apoi si la eventualele transferuri ale "ros-albastrilor", dezmintind interesul pentru jucatorii de la Arad, Simao si Edson. "Nu este adevarat ca ii doresc pe Simao si Edson, desi eu i-am adus la Arad si inca mai pastram legatura. Cat despre Thereau, important este ca el doreste sa se intoarce. Stiu ca in iarna a declarat ca nu va mai reveni, dar lucrurile s-au schimbat si el vrea sa revina in Ghencea"

Legat de participarea României la EURO 2008, a cărei tragere la sorţi a grupelor turneului final e programată duminică, Lăcătuş a opinat că ''e greu să găseşti un adversar care să fie victimă sigură. Sunt echipe bune care pot produce surpriza, cum a fost Grecia, în 2004. Campionatul European este o competiţie foarte dificilă''.

Steaua va juca vineri, la Buzău, cu Gloria, de la ora 13,00, în etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.