joi, 29 noiembrie 2007

LOVIN ESTE INCERT


                   OUT Accidentat în partida cu
                    Slavia, Lovin (în rosu) ar
                      putea fi apt abia pentru
                    restanta cu Gloria Bistrita

MENAJAT Mijlocasul Stelei nu s-a antrenat ieri si ar putea fi înlocuit pentru meciul de la Buzau cu Eric Bicfalvi.


Chiar daca programul echipei lui Marius Lacatus este extrem de încarcat în acest final de luna, oficialii echipei din Ghencea au declarat ca în meciul de mâine, cu Gloria Buzau, în echipa de start a Stelei vor exista doar mici modificari.

"In meciul de la Buzau se va alinia echipa cea mai buna. Totusi, poate vor exista mici schimbari, unii jucatori fiind obositi. Nu va gânditi ca vom baga pe teren rezerve, pentru ca acest lucru nu se va întâmpla. Poate vor intra fotbalisti gen Golanski si Badoi, care sunt de echipa nationala", a spus presedintele Valeriu Argaseala.

Altfel, la antrenamentul de ieri dupa-amiaza Florin Lovin nu s-a pregatit, mijlocasul Stelei suferind o accidentare la glezna în partida cu Slavia Praga. Cu toate acestea, "Ata" nu a fost nevoit sa faca un RMN, accidentarea nedovedindu-se foarte grava. In cazul în care nu va fi recuperat pâna la ora jocului cu Gloria Buzau, locul lui Lovin va fi luat pe teren de internationalul de tineret, Eric Bicfalvi.

Pe de alta parte, chestionat ieri în legatura cu partida de la Buzau, finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, considera ca Steaua nu are cum sa scape victoria. "Cum sa am eu emotii cu Gloria Buzau? Cum sa-mi dea mie gol aceasta formatie? Mergem la Buzau sa câstigam", a spus Gigi Becali.

Niciun comentariu: