vineri, 28 septembrie 2007

"Mercenarii!"


NERVOS Rica Neaga, capitanul Stelei în meciul de la Bacau, a fost extrem de afectat de apostrofarile propriilor suporteri.

Chiar daca Steaua a câstigat la pas meciul cu FCM Bacau, scor 4-0, fanii ros-albastrilor nu au parut impresionati de victorie.


Desemnat "capitan" de catre antrenorul Pedrazzini, Neaga a ezitat sa salute galeria la sfârsitul partidei de Cupa de miercuri, nemultumit de scandarile galeriei. "Mercenarii, mercenarii!" s-a auzit din sectorul rezervat suporterilor veniti de la Bucuresti, în momentul în care echipele se pregateau sa intre la vestiare. In conditiile în care a avut o contributie importanta la victoria echipei, prin pasele sale de gol, Rica nu a înteles motivul unui astfel de comportament al fanilor, refuzând în prima faza sa salute galeria. "Nu vreau sa ma duc la ei. M-au înjurat tot meciul!". "Lasa, du-te acolo!" i-a raspuns antrenorul Pedrazzini. Atacantul l-a ascultat si s-a îndreptat catre peluza stadionului din Bacau, aplaudând scurt, dupa care s-a întors nemultumit la vestiare. Cei 200 de suporteri care au însotit Steaua în Moldova au protestat pe tot parcursul meciului de miercuri, principalele tinte fiind patronul Gigi Becali, acuzat de demisia lui Hagi, si Ovidiu Petre, suspectat si el de implicare în mazilirea "Regelui".

Niciun comentariu: