luni, 1 octombrie 2007

NEAGA: "ATI VAZUT VOI EXTRATERESTRI?"


Nicolae Dica (in stanga) si Rica Neaga
s-au aratat optimisti in privinta
intalnirii de marti seara

           

Jucatorul stelist, Adrian Neaga, a ironizat, in cadrul unei conferinte de presa, declaratiile presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, conform carora jucatorii gruparii Arsenal Londra sunt "extraterestri".

"Ati vazut voi extraterestri? Eu nu stiu cum arata. Sunt intr-adevar o echipa puternica dar nu plecam cu sansa a doua pentru ca si Steaua face parte din elita fotbalului european si eu zic ca vom juca de la egal la egal cu ei", a spus Neaga.

Dupa ce Pedrazzini facuse apel al suporteri, Neaga a subscris si le-a reamintit fanilor ca cele mai importante performante obtinute de Steaua au fost pe propriul teren, atunci cand suporterii au creat o atmosfera extraordinara. "Avem nevoie de aportul publicului pentru ca de fiecare data cand am avut suporterii de partea noastra in Ghencea, am avut rezultate", a explicat "Rica".

Prezent si el la aceasta conferinta de presa, Nicolae Dica l-a completat pe coechipierul sau precizand ca importanta este ca fanii sa nu vina la stadion pentru a-si apostrofa favoritii. "Vrem sa vina dar important este sa nu vina doar ca sa fluiere anumiti jucatori", a spus Dica facand referire, evident, la mijlocasul Ovidiu Petre.

Niciun comentariu: