luni, 1 octombrie 2007

STEAUA, CEA MAI IUBITA ECHIPA DE FOTBAL DIN LIGA I


Echipa de fotbal Steaua Bucureşti ocupă primul loc în topul preferinţelor românilor, se arată într-un sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetări Sociale în perioada 3-10 septembrie şi dat publicităţii duminică. Potrivit sursei citate, 42,7 % dintre cei intervievaţi au declarat că, din Liga I, admiră cel mai mult echipa de fotbal Steaua. Locurile doi şi trei au fost ocupate de echipele Dinamo Bucureşti, care a obţinut 13 procente, şi Rapid Bucureşti, care a fost cotată cu 8,8 % din opţiunile celor intervievaţi.

În plus, 4,1% dintre români şi-au exprimat admiraţia pentru echipa de fotbal Universitatea Craiova, iar 3,3 procente au precizat că echipa CFR Cluj este în topul admiraţiei lor. Ultimele locuri sunt ocupate de echipele Farul Constanţa şi Dacia Mioveni.

Sondajul de opinie al BCS a fost finanţat de Fundaţia Societatea Civilă şi a fost realizat pe un eşantion de 1.126 persoane în vârstă de peste 18 ani. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă a României, cu o eroare statistică de ± 3%.

Un comentariu:

Anonim spunea...

da e corect toti iubim Steaua