vineri, 9 noiembrie 2007

A FOST OFSAID LA BADEA?


                         NEPUTINCIOS Vali Badea
                       (în rosu) nu prea a avut ocazii în
                       fata fotbalistilor spanioli, iar
                       atunci când a reusit totusi
                      sa marcheze, arbitrul a anulat
                                   golul.


ARBITRAJ In repriza secunda, atacantul ros-albastrilor a marcat, însa reusita sa a fost anulata pe motiv de ofsaid.


Stelistii au practicat un joc absolut dezolant pe parcursul celor 90 de minute, însa nici norocul nu a fost de partea lor.

In repriza secunda s-a petrecut o faza care ar fi putut scoate Steaua din vrie. In minutul 64, dupa un corner al ros-albastrilor, mingea a fost sutata spre poarta lui Palop din afara careului. Balonul s-a oprit în fata portii, exact la Vali Badea, cel care a si marcat, profitând de faptul ca apararea spaniolilor a fost prinsa pe picior gresit. Numai ca explozia de bucurie a românilor a durat doar câteva secunde. Asta deoarece stelistii si-au dat seama ca golul nu va fi validat, fiindca asistentul ridicase fanionul, semnalizând un ofsaid. Ulterior, reluarile tv au demonstrat ca ofsaidul, daca a existat, a fost unul la limita. Din pacate pentru ros-albastri, decizia tusierului nu a fost în favoarea lor, iar o faza care ar fi putut da tonul revenirii formatiei din Ghencea s-a stins din fasa.


Craciunescu spune ca a fost gol

Fostul mare arbitru international Ion Craciunescu a comentat faza care ar fi putut schimba soarta meciului, mai ales ca s-a petrecut la scorul de 1-0 pentru oaspeti. “Am vazut si eu reluarile, dar nu mi s-a parut ofsaid. A fost o faza la limita, iar în astfel de situatii, conform recomandarilor FIFA si UEFA, asistentii trebuie sa dea credit jocului ofensiv si sa valideze golul”, a declarat Craciunescu. Acesta ne-a marturisit ca si centralul întâlnirii a avut o prestatie sub asteptari. “Arbitrajul lui Fandel mi s-a parut foarte subtire. Neamtul a fost lipsit de concentrare si a avut interpretari ciudate ale regulamentului. Si aici va dau un exemplu legat tot de Vali Badea. Stelistul a fost faultat în saritura, lânga tusa, de capitanul Sevillei. S-a dat doar fault, când se impunea si «galben»”, a spus Craciunescu. Totusi, trebuie amintit ca centralul întâlnirii a fost îngaduitor cu românii, mai ales spre sfârsitul partidei, atunci când la un hent comis în careu de Goian nu a dictat penalty pentru spanioli.

Steaua a jucat cu frica astazi si nu înteleg de ce a facut asa, pentru ca ne cunostea deoarece ne-am mai întâlnit de câteva ori.
Ivica Dragutinovic, fundas Sevilla

Am început bine, am avut si noroc pentru ca am dat gol repede. Nu pot sa spun daca Steaua este mai buna decât Slavia. Sunt doua formatii bune si e greu de judecat.
Seydou Keita, mijlocas Sevilla

Nu a fost un meci usor. Am luat masuri de contracarare a Stelei. Sevilla a fost mai buna, dar nici Steaua nu a fost cu mult mai prejos decât noi.
Manolo Jimenez, antrenor Sevill
a

Niciun comentariu: