vineri, 16 noiembrie 2007

SAND, APROAPE DE GHENCEA


                           RECORD Sand (în visiniu) ar
                                putea fi cel mai scump
                                     transfer din istoria
                              campionatului românesc


PROPUNERE Impresarul Oller a confirmat interesul Stelei pentru atacantul argentinian. Ros-albastrii ofera 6 milioane de euro lui Lanus si un salariu de 800.000 pe an fotbalistului.


Dorind sa-si întareasca ofensiva cu un atacant de calitate, oficialii Stelei sunt tot mai aproape sa obtina semnatura golgheterului argentinian Jose Gustavo Sand, jucatorul lui Atletico Lanus, liderul din Apertura.

Astfel, dupa ce zilele trecute aparea în presa din Tara Tangoului o informatie conform careia echipa din Ghencea ar fi înaintat deja o oferta clubului argentinian pentru Sand, în valoare de 7,7 milioane de euro, negocierile dintre cele doua cluburi au evoluat între timp, existând sansa ca ele sa se finalizeze cu succes pentru clubul român. Conform impresarului jucatorului argentinian, Juan Carlos Oller, suma oficiala pe care Steaua a înaintat-o clubului Lanus este mai mica decât cea aparuta initial în presa: "Este real interesul clubului Steaua pentru Sand. Am avut mai multe discutii în aceasta perioada cu managerul stelist Adrian Ilie, iar românii au facut o oferta de 6 milioane de euro pentru Sand si i-au propus un salariu de 800.000 de euro pe sezon", afirma Oller. Totodata, agentul lui Sand recunoaste ca jucatorul este multumit de conditiile financiare propuse.

"Jucatorul are contract cu Atletico Lanus pe patru ani. Clubul pare sa agreeze oferta românilor, însa mai sunt o serie de detalii care trebuie stabilite cu oficialii stelisti. La fel, jucatorul este foarte interesat de ceea ce i s-a propus de catre Steaua si i-ar placea sa evolueze în România", a mai afirmat Juan Carlos Oller.

Am avut mai multe discutii cu Adrian Ilie, iar românii au facut o oferta de 6 milioane de euro pentru Sand si i-au propus un salariu de 800.000 de euro pe sezon.

Juan Carlos Oller, impresarul lui Sand

Sand mai are patru ani de contract. Atât clubul, cât si jucatorul par sa agreeze oferta românilor, însa mai sunt o serie de detalii care trebuie stabilite cu Steaua.

Juan Carlos Oller, impresarul lui Sand

Carte de vizita

Jose Gustavo Sand

Nationalitate: argentinian

Vârsta: 27 de ani

Inaltime: 183 cm

Post: atacant

Echipa actuala: Club Atletico Lanus
Apertura 2007: 11 goluri / 12 meciuri

ª Echipe la care a evoluat: Vitoria (Brazilia), River Plate, Banfield, Colon


De luni, bilete la marele derby

Conducerea ros-albastrilor a hotarât sa scoata la vânzare, începând cu data de 19 noiembrie, tichetele de acces pentru partida Steaua - Dinamo, care se va disputa sâmbata, 24 noiembrie, de la ora 20:30, si va transmisa în direct de Kanal D. Astfel, între 19 si 24 noiembrie, în intervalul orar 14:00-18:00, la casele stadionului Ghencea pot fi cumparate bilete care au urmatoarele preturi: peluze- 5 RON, tribuna a II-a - 10 RON, tribuna I - 20 RON, tribuna 0 - 50 RON, fotolii - 100 RON.

Niciun comentariu: