luni, 10 decembrie 2007

LACATUS: "NU RENUNTAM LA TITLU"


                   FAIRPLAY Lacatus a
             recunoscut ca jocul Stelei a
             suferit si ca Ceahlaul a avut
                     mai multe ocazii

OPTIMIST "Fiara" crede ca Steaua mai are sanse la campionat .


Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a recunoscut ca Ceahlaul a dominat jocul de ieri seara, dar considera ca victoria echipei sale este meritata.

"Ma bucur pentru victorie si pentru atitudinea pe care au aratat-o baietii. Ceahlaul si-a creat mai multe ocazii clare de gol, dar si noi am avut câteva contraatacuri în superioritate pe care nu le-am putut fructifica", a spus "Fiara". Antrenorul din Ghencea spune ca Steaua poate ocupa un loc pe podium la finele acestui an, fiind convins ca echipa sa poate lua chiar titlul de campioana, în ciuda diferentei mari de puncte care o desparte de CFR Cluj. "Speranta moare ultima. Steaua are sanse la titlu chiar daca acum acestea par mici. Trebuie sa acumulam puncte cât mai multe si sa ne intereseze numai ce facem noi. Am avut multe accidentari de la începutul anului si, din iunie, Steaua a jucat foarte multe partide. Exista o stare de oboseala, dar sper sa trecem cu bine si peste asta. La meciul cu Ceahlaul am avut exact 18 jucatori valizi. Cu Arsenal trebuie sa facem un joc bun, pentru ca si ultima impresie conteaza. Lumea a uitat ca Steaua a fost singura echipa din România care a ramas în Europa", a mai spus Lacatus.

Sunt multumit de rezultat. Daca si atitudinea jucatorilor m-a multumit? Daca au câstigat este bine... Golul lui Vali Badea poate fi considerat drept o descatusare pentru el, fiind prima lui reusita în acest campionat. II urez sa o tina tot asa.

Adrian Ilie, manager sportiv Steaua

Acest meci a fost mai important decât cel cu Arsenal, pentru noi conteaza în acest moment doar campionatul. Toate cele trei echipe din Bucuresti au câstigat în aceasta etapa, înseamna ca hora este mare, strânsa, iar din retur va conta pregatirea de iarna.

Valeriu Argaseala, presedinte Steaua

Niciun comentariu: